06 januari 2008

De nieuwe blogspot versie

Een nieuw jaar, een nieuwe versie van BlogSpot

Er stond al een tijdje een nieuwe versie van BlogSpot klaar. Doorgaans ben ik nooit de eerste die dat gebruikt, je weet maar nooit!

Nu in het nieuwe jaar leek het me een geschikt moment om over te stappen. De verschillen zijn vooral rechts in het menu te zien. U vindt daar een betere en overzichtelijker berichten index. Bovendien is het nu mogelijk om op onderwerp te zoeken.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Kun je geen ander thema nemen? Of je site elders hosten zodat een eigen lay-out mogelijk is? Deze is foeilelijk...

Dick de Boer zei

Ik kan een ander thema nemen. Ik kan mijn site ook elders hosten. Maar ik doe het niet, ik ben namelijk zelf erg tevreden over deze lay-out.

Een lay-out die ik al heb sinds de start van deze blog, en je bent pas de eerste die dit meldt. Het zal dus wel meevallen.

Anoniem zei

Dat je zelf tevreden bent, daar gaat het om. Je hebt echter maar één bezoeker per dag volgens de statistieken. Komt dat door het mooie thema?

Dat ik de eerste ben zegt niets want niet iedereen is eerlijk. Hoeveel mensen hebben dan gezegd dat je thema wel mooi is? Je kan het ook niet iedereen naar de zin maken :-)

Het moet toch worden gezegd: er zijn betere thema's bij blogspot.com. Bijvoorbeeld die geheel witte. Met wat hacks kan je een en ander aanpassen en de bovenste balk verwijderen.

Dick de Boer zei

Anoniem,
Je hebt een verkeerd beeld van het nut van een weblog. Ik lok geen lezers met een mooie lay-out. Althans dat wil ik niet. Wie het wil lezen leest het, wie het niet wil lezen, leest het niet. Ik gebruik dus de lay-out die ik zelf het mooist vind, en dat is zeker niet die witte....

Voor mijzelf is dit een mooi overzicht, en als er lezers zijn die het leuk vinden om te lezen is dat fijn. Als dat niet zo is, is het ook goed....

Peter zei

Hoi Dick, ik heb geen speciale gedachten over je thema. :-) Het stoorde me in elk geval niet. Waar ik vooral slecht tegen kan zijn tekst/achtergrond kleurencombinaties waar ik hoofdpijn van krijg. Dat is hier niet het geval.
Nu "anoniem" zo'n geregelde bezoeker aan het worden is zou het wel leuk zijn als hij zich eens nader voorstelt. :-)
Tenzij het natuurlijk telkens weer een andere anoniem is, maar iets zegt me dat dat ws. niet zo is.

Anoniem zei

Anoniem is nu eenmaal anoniem. :-) Als het storend is kan het worden uitgezet door DickB. Jullie kennen me niet dus wat maakt een naam nu uit?

Dick de Boer zei

Anoniem,
Ik zou nooit de mogelijkheid om anoniem te reageren uit (willen) zetten. Ik weet dat je mijn trouwste lezer bent (ondanks de lay-out ;-)

Maar als je iemand die je vaak tegenkomt nog steeds anoniem is, ontstaat er toch de behoefte aan een naam. Zo weet ik dan dat je die 'anoniem' bent die ik vaker zie, en niet zomaar een anoniem iemand.... Kies anders een Nickname, Leo of iets dergelijks? Komt toch iets persoonlijker over ;-)